Mindful Walk/Run

 

Mindful Walk/Run is de reis van je hoofd naar je hart met als brug de neusademhaling. 

 

 

Wat is Mindful Run/Walk?

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Walk/Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het wandelen/hardlopen en leert je te luisteren naar je eigen lichaam. Je wordt bewust van je eigen loophouding. Je aandacht is bij het bewegen en de kracht en energie in jouw lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen leer je het hoofd leeg te maken en te genieten van het NU moment 

Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit de ademhaling te halen. Veel mensen ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt.  

Mindful Walk/Run is een proces van bewustwording van lichaam en geest.  Mindful Walk/Run laat je kennis maken met verschillende ademhalingstechnieken, zowel tijdens inspanning als tijdens ontspanning. 

 

Adem jezelf gezond met de cursus Mindful Walk/Run 

 

De nieuwe 5-weekse cursus start 

 

Maandag 27 maart.

De daarop volgende dagen zullen zijn; maandag 3, 10, 17 en 24 April.  

 

Buiten Bewust Bewegen met ilse is aangesloten als Mindful Run/Walk instructeur bij Mindful Run® Nederland. De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel: ‘’MINDER STRESS, MEER ENERGIE en GEMAKKELIJKER LOPEN’’.
Ga voor meer informatie of aanmelden naar:

www.mindfulrun.nl/locaties/zoetermeer-ilsekorving/