FitStap Training

 

FitStap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 6 weken krijg je totale begeleiding van mij (gecertificeerd FitStap-coach). FitStap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat binnen FitStap centraal.

 

Het FitStap-programma bestaat uit de volgende onderdelen

Door middel van sport/beweging, mentale training, coaching en zelfreflectie, zorgen we samen voor een echte verandering met lange termijn resultaten.

 

Voor wie is Fitstap?

FitStap is bedoeld voor iedereen. Of je al een basisconditie hebt of niet en of je rekening moet houden met een beperking of niet, iedereen kan meedoen met FitStap. Je voert alle trainingen en opdrachten helemaal op je eigen tempo en niveau uit. De groepstrainingen zijn zodanig opgebouwd dat ze voor iedereen haalbaar zijn.

 

Programma

Gedurende zes weken is er iedere week op een vast moment een groepstraining. Binnen de groep gaan we dan aandacht besteden aan onderwerpen als: wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching. Je persoonlijke doelstellingen staan gedurende het hele programma centraal. Iedere week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige trainingen uit. Deze kun je zelf inplannen, dus je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven. 
 
FitStap bestaat iedere week uit de volgende onderdelen
 
 • Een groepstraining
 • Twee zelfstandige trainingen
 • Twee praktische opdrachten via de FitStap-app
 • Vier tips via de FitStap-app
Het basisprogramma van FitStap bestaat uit
 
 • Persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde wandelcoach
 • Wekelijks een groepstraining
 • Zelfstandige trainingen, opdrachten en tips om individueel aan de slag te gaan
 • Online ondersteuning via de speciale FitStap-app 

De FitStap App

 

Om FitStap te kunnen uitvoeren en ervaren, is een speciale FitStap app gemaakt. Deze app is geheel gratis voor jou. Tijdens het FitStap programma krijg je veel ondersteuning via de FitStap app en van mij. Je vindt er jouw vorderingen, ik geef je tips én ik prikkel je met inspirerende opdrachten en achtergrondinfo. Ook een beschrijving van jouw individuele trainingen vind je in de app. 
 
De FitStap app bevat
 
 • Wandeltrainingen met verrassende oefeningen
 • Tracking van jouw gelopen routes, afstand en snelheid
 • Inspirerende opdrachten op het gebied van voeding, coaching en cognitieve fitness
 • Motiverende tips over voeding, leefstijl, cognitieve fitness en coaching
 • Contactmogelijkheid in de vorm van een chatfunctie met jouw groepsgenoten en met mij (jouw coach) 
Naast de wekelijkse groepstraining train je twee keer in de week zelfstandig, met behulp van deze app. Dankzij de opdrachten en tips die in de app worden getoond, ga je actief aan de slag om je fit(ter) te voelen. De app is functioneel voor jou als deelnemer van het programma FitStap; na betaling en voorafgaand aan de start van het programma ontvang jij een mail met activatiecode. Na download van de app via Apple App Store en Google Play Store, kan deze geactiveerd worden met behulp van registratie met de code. De app is beschikbaar voor iOS 10.3 en Android 5.1.

 

Aanmelden voor de Fitstap training? Gebruik de button contact

liefs Ilse